Olet täällä

Muksu / junnu-bjj

Muksu-bjj on 5-8 vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu liikuntalaji, jossa harjoitellaan liikunnallisia perustaitoja ja kamppailu-urheilun perusperiaatteita turvallisesti leikin varjolla (vrt. muksujudo ja nassikkapaini).

Junioriryhmässä 9-14v. (noin 160 cm / 60kg nuorten kannattaa mennä aikuisiin ) keskitytään brasilialaisen ju-jutsun tekniikoihin sekä lajinomaisiin harjoitteisiin, jotka lisäävät mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja – liikunnan iloa unohtamatta. Harjoittelun jatkuessa ja taitojen kasvaessa on mahdollista saavuttaa brasilialaisen ju-jutsun juniori-vyöarvoja ja osallistua kilpailuihin.

Uudet kurssit alkavat normaalisti tammikuussa ja elo- syyskuussa. Uusien harjoittelijoiden ensimmäiset treenit ovat perjantaina klo 17.15Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli sinulla on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ilmoittaudu tästä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lasku kurssista lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ja sen eräpäivä on kolmen viikon päässä, mihin saakka voi kokeilla lajia maksutta. Harjoitteluasuksi käy aluksi t-paita ja verryttelyhousut (ei taskuja tai vetoketjuja), ju-jutsupuvun voi hankkia myöhemmin. 

Tarkista seuraavan kurssin tiedot kurssisivulta.