Olet täällä

Muksujen, junnujen ja nuorten brasilialaisen ju-jutsun alkeiskurssit

Brasilialainen ju-jutsu?

Brasilialainen ju-jutsu on pääasiassa matossa tapahtuvaa kamppailu-urheilua, jossa käytetään sidontoja, lukkoja, kuristuksia ( lapset eivät tee kuristuksia eikä lukkoja ennen kun he ovat täyttäneet 12 vuotta! ) ja alasvientejä. Voima, ketteryys, vartalon hallinta ja kunto kehittyvät kohisten. TJJK:lta löytyvät omat ryhmät 5-8 -vuotiaille muksuille ja 9-14 -vuotiaille junnuille.

Koska? Missä?

Alkeiskurssit lapsille alkavat normaalisti tammikuussa ja elo-syyskuussa. Junnujen (9-14 v) alkeiskurssille Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli sinulla on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ilmoittaudu tästä. Ei haittaa vaikka et pääsisi ensimmäisiin harjoituksiin. Kunhan olet ilmoittautunut ryhmään ja saanut paikan, niin mukaan vauhtiin ehtii vielä parin viikon ajan. Harjoitukset pidetään seuramme tiloissa Kauppi Sports Centerissä Kuntokatu 17. 

Muksut Alkeisryhmä 5-8v 

- Perjantaisin klo 16.30-17.15 yksi harjoituskerta viikossa 

Junnut Alkeisryhmä 9-14v

- perjantai 17.15-18.15

- sunnuntai klo 11.30-12.30

Junnuilla on kahdet harjoitukset viikossa muttei haittaa vaikkei aina ehtisikään molempiin harjoituksiin joka viikko.

Mitä tämä kustantaa?

Kurssin hinta Muksut Alkeisryhmälle on 90 euroa. Junnut Alkeisryhmälle hinta on 120 euroa. Laskun saa ilmoittautumisen yhteydessä. Eräpäivä vuoden alussa aloittaville on 14.2.

Haluan mukaan! Miten ilmoittaudun?

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-sovelluksen kautta. Mikäli sinulla on ennestään myClub-tunnukset voit käyttää niitä, muussa tapauksessa palveluun pitää rekisteröityä ennen ilmoittautumista. Ilmoittaudu tästä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan saaneet saavat lisäinfoa sähköpostilla.

Mitä varusteita kurssille tarvitaan?

Alkeiskurssille varustukseksi riittää alkuun t-paita ja shortsit tai verryttelyhousut, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Vaatteissa ei saa olla neppareita, vetoketjua tai muuta terävää. Jokaisen harjoittelijan tulee pestä ja kuivata jalkansa ennen tatamille tuloa, ja pukuhuoneesta siirtymiseen on hyvä hankkia sisäsandaalit tai vastaavat. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan.

Lisätiedot:

bjj-junnut (at) tjjk.fi  / Marika