TJJK jälleen paras seura BJJ SM-kilpailuissa!

TJJK:n ottelijoille 15 mitalia ja parhaan seuran pysti 2014 BJJ SM-kilpailuista!

Brasilialaisen ju-jutsun SM-kilpailut järjestettiin Turun Caribia Areenalla 15.-16.11.2014. BJJ-liitto sponsoroi jälleen värivöiden sarjojen voittajia matka-avustuksin BJJ EM-kisoihin Lissaboniin. Palkinnot olivat siis hyvät ja paikalla olikin yhteensä huikeat 440 ottelijaa 60 eri seurasta mittelemässä kullasta, kunniasta ja lentolipuista.

Ylimmässä eli ruskea- ja mustavöiden sarjassa Tampereen Ju-Jutsukoulun Tero Pyylampi loisti jälleen voittamalla SM-kultaa. Myös Jaakko Sundberg esiintyi vahvasti ja tuli painoluokassaan toiseksi.

Toiseksi ylimmässä sarjassa eli purppuravöisissä Jaakko Hulkkonen voitti kultaa varsin ylivoimaisesti. Ilmari Leppänen hävisi oman sarjansa voittajalle semifinaalissa, mutta toi kotiin pronssimitalin.

Sinivöisissä Tampereen suurin tähti oli Eetu Wallius, joka voitti keskisarjan täysin ylivoimaisesti lukottaen kaikki viisi vastustajaansa ennen täyttä aikaa. Myös Perttu Tepponen otti vakuuttavin ottein kultamitalin painoluokastaan.

Sinivöisistä hienosti hopealle itsensä ottelivat Antti Alaluusua ja Anna Nurminen. Pronssille sarjassa kiipesivät Oskari Piipponen ja Juhana Nyyssönen.

Valkovöisten eli aloittelevien kisaajien sarjassa Olli Huotari ja Antti Perenius ottivat kaksoisvoiton painoluokastaan. Myös Tommi Alaluusua menestyi komeasti ottaen omasta painoluokastaan pronssia ja valkovöisten avoimesta painoluokasta hopeaa.

Valkovöisissä erityismaininta menee TJJK:n vasta 14-vuotiaalle Neea Paulasaarelle, joka otteli upeasti hopealle aikuisten kilpakumppaneiden joukossa.

TJJK:n mitalistit:

Kultaa:
Tero Pyylampi (ruskeat/mustat vyöt -82.3kg)
Jaakko Hulkkonen (purppuravöiset -82.3kg)
Eetu Wallius (sinivöiset -82.3kg)
Perttu Tepponen (sinivöiset -100.5kg)
Olli Huotari (valkovöiset +100.5kg)

Hopeaa:
Jaakko Sundberg (ruskeat/mustat vyöt -94.3kg)
Antti Alaluusua (sinivöiset -76kg)
Anna Nurminen (sinivöiset -69kg)
Antti Perenius (valkovöiset +100.5kg)
Neea Paulasaari (valkovöiset -58.5kg)
Tommi Alaluusua (valkovöiset avoin sarja)

Pronssia:
Ilmari Leppänen (purppuravöiset -94.3kg)
Juhana Nyyssönen (sinivöiset -64kg)
Oskari Piipponen (sinivöiset -70kg)
Tommi Alaluusua (valkovöiset -76kg)

Aivan upeata suorittamista Ju-Jutsukoulun ottelijoilta! Onkiniemestä liput Lissaboniin kuittasivat Tero Pyylampi, Jaakko Hulkkonen, Eetu Wallius ja Perttu Tepponen. Kivenkova tamperelaistiimi nähdään siis tammikuussa Lissabonissa. TJJK on nyt ollut kahtena vuotena peräkkäin paras seura BJJ SM-kilpailuissa, mikä on aivan huikeaa. Kiitokset ja suuret onnittelut jälleen koko kisaporukalle ja huoltojoukoille!

Menestyksekäs kilpailuvuosi 2014 päättyi näihin hienoihin tunnelmiin.

Kisaporukan sivuilta TJJK Pro Team löytyy videomateriaalia kilpailuista. Alla pari esimerkkiä: